Noviny

Onkologický klub na putovní výstavě

Rubriky: Noviny
/ Kryštof Benoni

Ve dnech 9. a 10. září 2016 proběhne na Vratislavově náměstí v Novém Městě na Moravě preventivní a osvětová akce Ligy proti rakovině.

Onkologický klub na putovní výstavě

Jedná se o putovní výstavu Každý svého zdraví strůjcem s podtitulem: prevence rakoviny vesele i vážně.

Výstava s rozsáhlým doprovodným programem je určena široké veřejnosti od dětí předškolního věku až po seniory. Kromě porad se zdravotníky, různých kontrol a měření vás čeká v pátek odpoledne a po celou sobotu bohatý kulturní program zajišťovaný ZUŠ, DDM Nové Město na Moravě a ZUŠ Bystřice nad Pernštejnem.

Ve spolupráci s Městským úřadem Nové Město na Moravě zaštiťuje celou akci Onkologický klub Návrat z Nového Města na Moravě. Onkologický klub Návrat byl založen 27. ledna 2001, takže existuje již 15 let. Za tu dobu zajistil pro své členy velký počet ozdravných pobytů, kulturních a společenských akcí. Jeho hlavním posláním je především setkávání lidí se stejným zdravotním problémem. Nebojte se, při setkání se neřeší nemoci a nikdo, pokud nechce sám, se nemusí svěřovat se svými problémy. Jde jenom o to, se sejít.Na aktuálních webových stránkách www.ok-navrat.estranky.cz můžete najít podrobnější informace o klubu i kontakty. Vlasta Pecková, Onkologický klub Návrat

NOVOMĚSTSKÁ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ
Tyršova 1001
592 31 Nové Město na Moravě
  • IČ: 00372854
  • DIČ: CZ00372854
  • Datová schránka: zdcsqvm
  • Registrační značka:: OÚ 3714-1491